با کشمش آفتابی عمده از شر جوش های سرسیاه خلاص شوید

در حقیقت کشمش آفتابی عمده به طور طبیعی شیرین و سرشار از قند و کالری است، اما اگر در حد اعتدال مصرف شود برای سلامتی ما مفید است.

کشمش آفتابی عمده چیست؟ لقمه های چروکیده زرد، قهوه ای یا بنفش که به عنوان کشمش شناخته می شوند، در واقع انگوری هستند که در آفتاب یا در دستگاه آبگیری غذا خشک شده اند.

کشمش آفتابی عمده معمولا استفاده می شود:

  • به عنوان رویه سالاد
    مخلوط با بلغور جو دوسر
    در ماست
    در گرانولا یا غلات

شما همچنین ممکن است آنها را به صورت پخته شده در کلوچه ها، نان ها و کلوچه های خوشمزه خورده باشید. کشمش با وجود اندازه کوچک، سرشار از انرژی و سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است.

کشمش آفتابی عمده به طور طبیعی شیرین و سرشار از قند و کالری است، اما اگر در حد اعتدال مصرف شود برای سلامتی ما مفید است. در واقع، کشمش می تواند به هضم غذا کمک کند، سطح آهن را تقویت کند و استخوان های شما را قوی نگه دارد.

کشمش

بنابراین دفعه بعد که هوس آب نبات یا شیرینی کردید، کمی کشمش آفتابی عمده بخورید تا اشتیاق خود را برآورده کنید. بدن شما از مزایای سلامتی بهره خواهد برد.

تغذیه کشمش آفتابی عمده: عوامل متعددی در مورد فواید تغذیه ای کشمش وجود دارد. برای تعیین اینکه آیا مزایای کشمش بر خطرات آن بیشتر است یا خیر، در ادامه بخوانید.

قند و کالری: نصف فنجان کشمش آفتابی عمده حدود 217 کالری و 47 گرم قند دارد. برای مرجع، یک قوطی نوشابه 12 اونسی بسته به برند، حدود 150 کالری و 33 گرم شکر دارد.

به همین دلیل، کشمش آفتابی عمده دقیقاً یک خوراکی کم کالری یا کم قند نیست. جای تعجب نیست که گاهی اوقات از آنها به عنوان “آب نبات طبیعت” یاد می شود.

مقادیر زیاد قند و کالری برای میوه‌های خشک کاملاً مشخص است، به همین دلیل است که توجه به تعداد کشمش‌هایی که در یک وعده می‌خورید بسیار مهم است.