عسل کوهی سبلان که به عنوان یکی از بزرگترین شفا دهنده های طبیعی طبیعت شناخته می شود، هزاران سال است که به عنوان یک درمان خانگی استفاده می شود.
حتی امروزه، راههای زیادی برای استفاده از قدرتهای فوقالعاده عسل وجود دارد، از تسکین سرفه گرفته تا استفاده از خواص آنتیاکسیدانی شیرینکننده طبیعی.
اما اگر هنوز در مورد فواید سلامتی عسل در مغزتان سوال دارید، ادامه مطلب را بخوانید! ما پوشش می دهیم:
ارزش غذایی و فواید خوردن عسل
شرایط، نگرانیها و مسائل بهداشتی که عسل میتواند برطرف کند
انواع مختلف عسل مانند خام، خالص و فرآوری شده است
عسل “عادی” در مقابل عسل خام
همه انواع عسل برابر نیستند. قبل از خوردن یک قاشق باید به تفاوت ها توجه داشته باشید.
عسل فرآوری شده: وقتی به عسل «معمولی» فکر می کنید، ممکن است مایع شربتی را در بطری خرس شکلی که معمولاً در خواربارفروشی یافت می شود، تصور کنید.
این معمولاً عسل پاستوریزه و فیلتر شده است، بنابراین عسل فرآوری شده در نظر گرفته می شود.
فیلتر کردن به دستیابی به قوام نرم تر و طولانی تر کمک می کند. این کار هر گونه باقیمانده زنبور عسل، موم زنبور عسل، مواد جامد و گرده را که می تواند باعث کریستال شدن سریعتر مایع چسبناک شود، از بین می برد.
پاستوریزاسیون شامل درمان عسل در سطوح حرارت بالا است. این به افزایش ماندگاری عسل کمک می کند و از تبلور بیشتر جلوگیری می کند. با این حال، این پردازش می تواند برخی از مواد مغذی مفید و آنزیم های زنده موجود در این مایع طلایی دوست داشتنی را از بین ببرد.
عسل خالص و عسل طبیعی نیز معمولا پاستوریزه و فیلتر می شوند. عسل زمانی “طبیعی” در نظر گرفته می شود که حاوی هیچ گونه افزودنی مصنوعی نباشد.
اما عسل طبیعی ممکن است شامل شربت ذرت، شکر یا طعم دهنده طبیعی باشد. هنگامی که حاوی هیچ گونه مواد افزودنی نباشد، “خالص” در نظر گرفته می شود.
اگر فکر می کنید، «عسل با شربت ذرت؟ وحشت!” -خب دور نیستی اصالت عسل (یا فقدان آن) در واقع یک نگرانی دائمی است.
طبق مطالعه ای در سال 2017 در مجله انجمن شیمیدانان رسمی کشاورزی (AOAC)، «عسل یک محصول طبیعی گرانبها است که با طیف وسیعی از خواص غذایی و دارویی به بازار عرضه می شود.