نوع زغال بلوط در اهواز که استفاده می کنید و چوبی که در ابتدا از آن ساخته شده است می تواند تاثیر قابل توجهی بر طعم و زمان پخت غذای شما داشته باشد.
اولین مانع برای پرش تعیین تفاوت بین زغال بلوط و بریکت های زغالی است.
زغال سنگ از تکه های چوب خالص ساخته می شود که در محیطی با کمبود اکسیژن سوزانده می شود تا زمانی که کمی بیشتر از تکه های کربن شود.
بریکت های زغال بلوط فرآیند بسیار مشابهی را طی می کنند اما از خاک اره و چوب ضایعاتی ساخته شده اند که با استفاده از طیف وسیعی از مواد افزودنی در مربع های کوچک و منظمی به هم چسبیده اند.
برخی از pitmasters ادعا می کنند که می توانند این مواد افزودنی را هنگام پختن بو کنند و طعم غذاهای سبک تری مانند مرغ و ماهی را می دهند.
زغال چوب کلوخه و بریکت های زغال چوب، می توانید مقاله ما را در مورد این موضوع بررسی کنید. در حال حاضر ما به ذغالهای تودهسوزی پاککننده پایبند هستیم و خلاصهای از مارکهای زغالی را که بیشتر دوست داریم به شما ارائه میدهیم.
Jealous Devil تمام زغال چوب خود را از چوب جنگلی آمریکای جنوبی با استفاده از روش کربنسازی کاملاً طبیعی تولید میکند. بنابراین، اگر نگران چیزی هستید که در سوختگی شما وجود دارد، شیطان حسود یک انتخاب عالی برای زغال چوب بدون افزودنی است.
مزیت دیگر استفاده از چوب سخت متراکم آمریکای جنوبی این است که نسبت به زغال چوب سنتی طولانی تر و داغ تر می سوزد. این به این دلیل است که حدود 30٪ چگالی تر از بلوط یا هیکلی است.
انتخاب چوب همچنین طعم دودی ملایمی به غذای شما میدهد که به برشهای اساسیتر مانند سینهپوست لذیذی میبخشد اما غذاهای سبکتر مانند مرغ یا ماهی سفید را تحت تأثیر قرار نمیدهد.