من هم مانند بسیاری از افراد به میان وعده های دسر کوچک، مسطح و گرد فکر می کنم. کلوچه فومن کیلویی مورد علاقه من نرم و جویدنی هستند و مانند شکلکها با چیپسهای شکلاتی پوشانده شدهاند. آنها به تنهایی خوشمزه هستند اما وقتی در یک لیوان شیر ریخته شوند حتی بهتر است.
من زمان زیادی را در ایالات متحده گذراندم، بنابراین وقتی کلمه کوکی و کلوچه فومن را می شنوم به این فکر می کنم. اما برای مردم سایر نقاط جهان، یک کوکی می تواند معنای متفاوتی داشته باشد.
آنها ممکن است با نام های دیگر استفاده شوند، اما از کلوچه فومن به شکلی می توانند در هر قاره ای لذت ببرند. بسیاری از آنها آشنا هستند، ممکن است برخی برای شما کاملاً غریبه باشند، اما در اینجا چهل کوکی (و دستور پخت) از کشورهای مختلف در سراسر جهان آورده شده است.
کلوچه فومن چیست؟ فکر میکردم پاسخ به این سؤال ساده است، اما اینطور نیست. همه ما وقتی یک کلوچه را میبینیم میشناسیم، اما به سختی میتوان آن را دقیقاً با کلمات بیان کرد.
بسیاری از مردم کلوچه فومن را به عنوان یک میان وعده یا دسر پخته می دانند که معمولاً کوچک، شیرین و مسطح است. این امر به ویژه در آمریکای شمالی صادق است. اما در سایر نقاط جهان، همیشه اینطور نیست.
کلوچه های فومن را می توان به روش های مختلفی بر اساس مواد تشکیل دهنده، روش، اندازه و عوامل دیگر طبقه بندی کرد. این یک علم دقیق نیست، اما به طور کلی، بیشتر انواع کوکی ها را می توان در یکی از این دسته های اصلی طبقه بندی کرد.
دراپ کوکی ها کوکی هایی هستند که با ریختن یک کره خمیر نرم روی یک ورقه پخت درست می شوند. در حین پخت، خمیر پهن می شود و به شکل یک دیسک گرد در می آید. کوکی شکلاتی نمونه ای از کوکی قطره ای است.
کلوچه فومن فشرده با خمیر نرمی درست میشوند که قبل از پخت از یک پرس کوکی یا کیسه شیرینی به شکلهای مختلف خارج میشود. کوکی های اسپریتز نمونه ای از کوکی های فشرده هستند.
کلوچه فومن قالبگیری شده با خمیر سفتتری درست میشوند که قبل از پخت به شکل توپ در میآیند یا در قالبهای کوکی فشرده میشوند. بیسکوتی و کوکی های کره بادام زمینی نمونه هایی از کلوچه فومن قالبی هستند.