بادام زمینی در سراسر جهان به دلیل خواص غذایی و طعم دلپذیرش ارزش دارد. بادام زمینی یک کیلویی منبع عالی پروتئین و سایر عناصر مفیدی است که برای عملکرد بدن و متابولیسم ضروری است.
در بسیاری از غذاها، کره بادام زمینی و پاستا و سرخ کردنی استفاده می شود. آیا می توانید بادام زمینی را هنگام کاهش وزن بخورید؟
قطعاً بله، اما شما باید بدانید که دقیقاً چگونه این محصول با سایر محصولات ترکیب می شود و همچنین دوزی که بادام زمینی فقط فوایدی به همراه خواهد داشت.
هر گیاه شناس به شما می گوید که در واقع حتی یک آجیل هم نیست. با توجه به خواصی که دارد، علف حبوباتی است و اصطلاح بادام زمینی چیزی بیش از یک کلمه خارجی عاریتی نیست.
این محصول از آمریکای جنوبی پخش شد جایی که حتی قبل از تسلط بر این مناطق توسط فاتحان، که شروع به توزیع آن در سراسر اروپا کردند مورد تقاضا بود.
بادام زمینی قادر است حتی در جایی که خاک آنقدر نابارور است رشد کند و بتواند سایر محصولات را روی آن رشد دهد. این به گسترش حتی بیشتر بادام زمینی کمک کرد.
بسیاری از راه ها و اشکال استفاده از دیگر مزایای این آجیل است. از آن برای تهیه رب و کره استفاده می شود (بیش از 50 درصد بادام زمینی برداشت شده در ایالات متحده برای تهیه رب استفاده می شود) و همچنین در شیرینی پزی و سایر محصولات استفاده می شود.
در گذشته قهوه حتی از بادام زمینی نیز تهیه می شد. علاوه بر این، آجیل بو داده را می توان در هر فروشگاهی خریداری کرد و به خودی خود طعم روشن و غنی دارد و برای سلامتی انسان مفید است.
بادام زمینی به سادگی یک گنج برای کسانی است که سعی می کنند درست بخورند. به ویژه در بین ورزشکاران و افرادی که سبک زندگی فعالی دارند و نمی توانند زمان زیادی را صرف غذا خوردن کنند محبوبیت دارد.