طبق تحقیقات گنجاندن کیوی روز در رژیم غذایی می تواند پاسخ گلیسمی را بهبود بخشد. این میوه همچنین دارای محتوای آب بالایی است که آن را به یک مکمل ایده آل برای رژیم غذایی دیابت تبدیل می کند. صد گرم از میوه فقط حدود 5 گرم گلوکز دارد. بنابراین تأثیر آن بر گلوکز خون حداقل خواهد بود.
یک کیوی متوسط همچنین حاوی 11 گرم کربوهیدرات است که در مقایسه با سایر میوه ها در قسمت پایینی قرار دارد. فیبر موجود در میوه همچنین به تنظیم سطح قند خون کمک می کند.
کیوی حاوی پپتیدی به نام کیسپر است که به مبارزه با التهاب معروف است. در مطالعات این پپتید برای مبارزه با التهاب در بافتهای کولون مشخص شد.
هنوز اطلاعاتی در دست نیست که آیا این میوه دارای خواص ضدالتهابی در برابر هر نوع التهاب دیگری، به غیر از التهاب روده است یا خیر.
ممکن است به کاهش وزن کمک کند: کیوی کالری کمی دارد. آنها دارای محتوای چربی ناچیز هستند. علاوه بر این آنها سرشار از فیبر هستند. همه اینها فقط آنها را به یک مکمل ایده آل برای رژیم کاهش وزن تبدیل می کند.
هیچ تحقیق مستقیمی در مورد اینکه چگونه (یا اگر) کیوی می تواند به کاهش وزن کمک کند، وجود ندارد. می توانید از کیوی جایگزین سایر غذاهای پرکالری در رژیم غذایی خود استفاده کنید این زمانی که با ورزش و عادات صحیح همراه باشد ممکن است به کاهش وزن کمک کند.
کیوی سرشار از ویتامین C است که یک آنتی اکسیدان قوی است. این آنتی اکسیدان سلول ها و بافت های چشم شما را سالم نگه می دارد.
کیوی همچنین منابع خوبی از لوتئین و زآگزانتین است، دو آنتی اکسیدان قوی که سلامت چشم را تقویت می کنند. فراهمی زیستی این مواد مغذی در کیوی (و چند غذای دیگر) 100 درصد تصور می شود.
مهمترین مزیت لوتئین و زآگزانتین پیشگیری از دژنراسیون ماکولا وابسته به سن است.
ممکن است سلامت کبد را ارتقا دهد: یک ترکیب خاص در کیوی برای درمان بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) یافت شد.
NAFLD به یک بیماری کبدی اطلاق می شود که در اثر تجمع چربی اضافی در کبد ایجاد می شود و چیزی است که در اثر مصرف الکل ایجاد نمی شود.