با استفاده از سوسیس و کالباس عمده آبگوشت خوشمزه ای درست کنید

با انواع سوسیس از سراسر جهان و طرز تهیه آنها آشنا شوید. سوسیس و کالباس عمده یکی از قدیمی ترین غذاهای گوشتی اروپایی است و انواع آن بسیار متنوع است.

از بنگرهای ملایم بریتانیایی و سوسیس های تند ایتالیایی گرفته تا کیلباسای دودی لهستانی و براتورست آلمانی. خوشبختانه اینجا در ایالات متحده، ما غذاهای متنوعی می خوریم که شامل انواع سوسیس ها است.

در اینجا برخی از انواع سوسیس که احتمالاً با آنها روبرو خواهید شد و پنج ایده برای بهترین روش تهیه آنها آورده شده است.

نحوه انتخاب سوسیس: برای انتخاب با قصابی که به آن اعتماد دارید شروع کنید و بپرسید آن روز چه چیزی تازه است. به دنبال سوسیس های پر رنگ با رنگ خوب باشید.

سوسیس‌ها را می‌توان به راحتی بیش از حد طبخ کرد گوشت خشک و طعم‌دار کمتری به دست می‌آورد بنابراین مراقب دما باشید و وقتی دمای داخلی به 150 تا 160 درجه فارنهایت رسید، آن‌ها را بکشید. بگذارید سوسیس‌ها به مدت 3 دقیقه بمانند قبل از سرو یا برش.

سوسیس

کیلباسا: “Kiełbasa” کلمه لهستانی برای سوسیس است و در لهستان می تواند به معنای هر نوع سوسیس باشد. در ایالات متحده kielbasa (که به سادگی به عنوان “سوسیس لهستانی” نیز شناخته می شود) به سوسیس روستایی نعل اسبی و گوشت خوک اشاره دارد که اغلب دودی می شود، اما گاهی اوقات تا حدی دودی یا بدون دود می شود.

از هر نوعی که استفاده می‌کنید، می‌خواهید آن را گرم کنید زیرا بهترین طعم را به آن می‌دهد. کیلباسای نیمه دودی یا دودی نشده باید پخته شود.

طرز تهیه کیلباسا: این نوع سوسیس در کباب یا سرخ شده عالی است و روی طرف های مورد علاقه شما در اروپای مرکزی از جمله سیب زمینی آب پز، کلم آب پز یا کلم ترش سرو می شود. Kielbasa همچنین روی نان خردل یا برش داده شده و در سوپ سرو می‌شود.

نکته: تابه های چرب با صابون ظرف پلاتین داون همخوانی ندارند. با 4 برابر قدرت پاک‌کنندگی چربی در مقایسه با غیر Ultra Dawn می‌تواند در چند ثانیه غذای پخته شده و حتی 48 ساعته را پاک کند.