یک مطالعه بالینی 12 هفته ای نشان داد که مصرف متوسط روزانه بادام زمینی روکش دار منجر به کاهش قابل توجه فشار خون، کلسترول خون و تری گلیسیرید خون در شرکت کنندگان با چربی سرم و فشار خون بالا شد.
مصرف آجیل با خطر انفارکتوس میوکارد، نارسایی قلبی، فیبریلاسیون دهلیزی و آنوریسم آئورت شکمی در مطالعه با سن و جنس با 61364 بزرگسال سوئدی که پرسشنامه بسامد غذا را تکمیل کرده بودند و به مدت 17 سال تحت پیگیری قرار گرفتند ارتباط معکوس داشت.
مصرف بادام زمینی، آجیل درختی (2 بار یا بیشتر در هفته) و گردو (1 بار یا بیشتر در هفته) با 13 تا 19 درصد کمتر خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی و 15 تا 23 درصد کاهش خطر ابتلا به عروق کرونر قلب همراه بود. بیماری.
بررسی سیستماتیک و متاآنالیز نتایج 13 کارآزمایی تصادفیسازی و کنترلشده نشان داد که مصرف بادامزمینی، بهویژه روغن بادامزمینی، بادامزمینی پر اولئیک و جوانه بادامزمینی برای بیش از 12 هفته تأثیر مثبت و معناداری بر HDL افراد سالم دارد اما تأثیر قابل توجهی بر سایر عوامل خطر CVD ندارد.
دو مطالعه کوهورت آیندهنگر در ایالات متحده نشان داد که مردان و زنانی که 5 واحد یا بیشتر آجیل در هفته مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که هرگز غذا نخوردهاند یا کمتر از 1 واحد در ماه پس از تنظیم آجیل مصرف میکنند به طور قابلتوجهی خطر ابتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا را کاهش میدهند. سن و سایر عوامل خطر شناخته شده یا مشکوک.
یک مطالعه کوهورت آینده نگر روی 83818 زن از 11 ایالت نشان داد که مصرف آجیل با خطر ابتلا به دیابت نوع 2 پس از تنظیم سن، شاخص توده بدنی سابقه خانوادگی دیابت، فعالیت بدنی، سیگار کشیدن، مصرف الکل ارتباط معکوس دارد.
کل انرژی دریافتی مصرف کره بادام زمینی همچنین با دیابت نوع 2 ارتباط معکوس داشت، به خصوص در زنانی که 5 بار یا بیشتر در هفته کره بادام زمینی مصرف می کردند در مقایسه با کسانی که هرگز یا تقریباً هرگز کره بادام زمینی نخوردند.
یک کارآزمایی تصادفی کنترلی با 32 بیمار مبتلا به دیابت نوع 2 (T2DM) نشان داد که مصرف بادام و بادام زمینی در رژیم غذایی کم کربوهیدرات تأثیر مشابهی بر بهبود قند خون ناشتا و پس از غذا در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 دارد.