چاقو ممد قمی کاملا از طلا ساخته شده است

اگر کمی در مورد چاقو اطلاعات داشته باشید حتما نام چاقو ممد قمی به گوشتان خورده است.

یکی از ابزارهای مهم و پرکاربرد در هر آشپزخانه ای چاقو است. از آنجایی که انواع زیادی از چاقوها وجود دارد که می توان از بین آنها انتخاب کرد، مهم است که موارد مورد نظر خود را با عملکرد خاص چاقو متعادل کنید.

 اگرچه هر نوع چاقو عملکرد متفاوتی دارد، اما همه چاقوها آناتومی اولیه مشابهی دارند.

شاید شما به تازگی یک مجموعه چاقو خریداری کرده اید و متوجه شده اید که در واقع نمی دانید هر کدام برای چه منظوری هستند.

شاید مدتی است که یک چاقو ست کرده اید و شروع به تعجب کرده اید که چگونه چاقوهایی که هرگز استفاده نمی کنید ممکن است زندگی شما را آسان تر کنند.

در هر صورت، درک انواع مختلف چاقوهای آشپزخانه و نحوه استفاده از آن ها می تواند دنیای جدیدی را بگشایدیک چاقو و تخته بردارید و بیایید برش دهیم!

چاقو

چاقوی سرآشپز یکی از همه کاره ترین ابزارهاست. هر سرآشپز حرفه ای به شما خواهد گفت که این یک چیز ضروری است. باید شبیه به بازوی شما باشد.

برای خرد کردن و خرد کردن سبزیجات، میوه ها و سبزی ها مفید است. آنها معمولاً 8 تا 10 اینچ طول دارند و تیغه آنها در نوک گرد است.

با داشتن تیغه مستقیم تر، دارای فرورفتگی های کوچکی است که باعث می شود غذا راحت تر سر بخورد. مانند چاقوی سرآشپز، بسیار همه کاره است، برای خرد کردن، خرد کردن، خرد کردن و خرد کردن مواد یا برش پنیر عالی است.

تقریباً برای هر چیزی که از چاقوی سرآشپز استفاده می کنید می توانید از آن استفاده کنید. هر دو چاقوهای همه کاره عالی هستند.

چاقوهای نان بلند و دارای لبه های دندانه دار هستند. آنها به راحتی روی نان نرم یا پوسته دار حک می کنند بدون اینکه یکپارچگی آن را قربانی کنند. هنگام استفاده، آن را بیشتر شبیه یک اره حرکت دهید تا چاقوی سرآشپز.

 علاوه بر برش نان، آنها را می توان با سایر محصولات پخته شده نیز مانند کیک استفاده کرد. به غیر از نان، می‌توانید از آنها برای برش خربزه‌های بزرگ در جایی که تیغه‌های مستقیم آن گیر می‌کنند، گوجه‌فرنگی‌ها و تکه‌های شکلات را به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید، استفاده کنید.

چاقوهای جداکننده گواه این است که هرگز نباید یک چاقو را بر اساس اندازه آن قضاوت کنید. این قطعه کوچک کارد و چنگال دارای یک تیغه بسیار نازک است که بسیار تیز است.

چاقوهای استیک کمتر برای پخت و پز و بیشتر برای خوردن هستند. آنها باید با هر شام استیک خوب سر میز بچینند. آنها محکم و تیز هستند تا بتوانید به راحتی از آن استیک های گران قیمت لذت ببرید و آن را مانند کره برش دهید. آنها اغلب در مجموعه ها، با لبه های صاف یا دندانه دار فروخته می شوند.