تصور میشود که لیمو خشک عمده ترکیبی از لیمو، که از انواع لیمو اورکا و لیمو لیسبون هستند، و پرتقال ماندارین هستند.
درختان لیمو مایر میوه ای کوچک با پوست صاف و نازک و رنگ پوست زرد تیره تولید می کنند. لیمو مایر طعم شیرین و گلی دارد و رنگ گوشت آن نارنجی کم رنگ است.
از آنجایی که لیمو مایر طعم شیرین تری نسبت به انواع مختلف لیمو دارد، آب لیمو مایر معمولاً روی کوکتل، اسپریتزر یا مقداری وینیگرت اضافه می شود. پوست و پالپ آن نیز در غذاهای مختلف شیرین و خوش طعم گنجانده می شود.
فصل اوج لیمو مایر معمولا از اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر شروع می شود و تا مارس به پایان می رسد.
بر خلاف سایر لیموهای معمولی، لیموهای مایر در تمام طول سال در دسترس نیستند و برای نگهداری شکننده تر هستند. این یکی از دلایلی است که چرا این نوع لیموها را در سوپرمارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی گران تر می بینید.
جدا از محتوای بالای ویتامین C که در انواع مختلف لیمو نیز یافت می شود، لیمو مایر همچنین حاوی فولات و مواد مغذی گیاهی به نام فلاوانون است.
مواد مغذی پروفایل لیمو آنتی اکسیدان های خوبی هستند و خواص ضد سرطانی دارند.
لیمو سورنتو که با نام های لیمونه دی سورنتو یا اووال دی سورنتو نیز شناخته می شود، بومی ایتالیا است و همچنین یکی از انواع لیمو مرکباتی است.
آنها از گونه های Femminello، یکی از قدیمی ترین و مهم ترین گروه های لیمو در ایتالیا هستند.
درختان لیمو سورنتو دارای انواع متوسط تا زیاد میوه با شکل بیضی هستند. این لیموها همچنین دارای گردن برجسته تری هستند که در آن سمت مقابل همیشه نوک پستان یا مامیلا لیمویی معمولی را به شما نشان می دهد.
آنها همچنین دارای پوست ضخیم هستند که به دلیل داشتن روغن لیمو معطر است.
تفاله یا گوشت لیمو سورنتو بسیار آبدار با رایحه ای بسیار معطر است. همچنین حاوی تعداد کمی یا بدون دانه است. لیمو سورنتو طعم اسیدی دارد، اما طعم تلخی ندارد.
فصل لیموهای سورنتو معمولا از بهار تا اواخر ماه های پاییز شروع می شود. درست مانند لیمو مایر و لیمو اورکا، آنها نیز در انواع لیموهای معمولی هستند که در تمام طول سال در دسترس هستند.