زیره افغانی یک ادویه محبوب در آشپزی در سراسر جهان است. زیره که از دانه های گیاهی زیره سبز تهیه شده است از خانواده جعفری است و بیشتر در چین، هند و مکزیک رشد می کند. همچنین یک عنصر رایج در پودر فلفل قرمز و کاری است.
زیره ممکن است متابولیسم شما را افزایش دهد، سطح کلسترول را کاهش دهد و به کاهش قند خون شما کمک کند. مطالعات تایید می کنند که مصرف زیره آسیاب شده به برخی از افرادی که در تلاش برای کاهش وزن هستند کمک می کند.
در حالی که هیچ تضمینی وجود ندارد که زیره سبز باعث کاهش وزن شما شود، خواص منحصر به فرد آن و سایر فواید سلامتی آن را برای اکثر مردم ارزش امتحان کردن دارد.
زیره به دلیل یک ماده فعال منحصر به فرد تیموکینون یک ماده شیمیایی طبیعی که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است پتانسیل کمک به کاهش وزن را دارد.
تیموکینون می تواند رادیکال های آزاد را در بدن شما هدف قرار دهد و به بدن شما در پاکسازی سموم کمک کند. زیره به سلول های شما کمک می کند تا به انسولین و گلوکز پاسخ دهند که قند خون شما را ثابت نگه می دارد.
با گذشت زمان اثرات زیره می تواند با یک رژیم غذایی سالم و ورزش برای کاهش رسوب چربی و کاهش التهاب در بدن شما کار کند.
وقتی همه چیز با هم کار می کند، ممکن است متوجه شوید که علائم نفخ، تورم و خستگی با مصرف زیره کاهش می یابد.
تحقیقات این ایده را تایید میکند که زیره میتواند به کاهش وزن کمک کند، اما ما به مطالعات بیشتری نیاز داریم تا به یک نتیجه قطعی در مورد چگونگی عملکرد آن برسیم.
یک مطالعه کوچک منبع معتبر از 72 فرد دارای اضافه وزن نشان داد که افزودن زیره و لیموترش به برنامه کاهش وزن به طور قابل توجهی کاهش وزن را تسریع می کند.
در مطالعه کوچک دیگری که بر روی 88 زن دارای اضافه وزن انجام شد، زیره به تنهایی برای کاهش وزن سریعتر برای آزمودنیها کافی بود.