این کره کنجد شکلاتی احتمالاً چاشنی شیرین مورد علاقه جدید من است. اگرچه ممکن است در ابتدا یک زوج عجیب به نظر برسد، کنجد و شکلات مانند برت و ارنی با هم ترکیب می شوند.
همانطور که از نام آن پیداست، کمی شبیه نوتلا است، زیرا شیرین، قابل پخش و شکلاتی است، اما طعم آن بسیار مغذی تر است و طعم اولیه خاکی دارد که واقعاً اعتیاد آور است.
خوشبختانه کنجد سرشار از مواد معدنی، ویتامینها، پروتئین و فیبر است که آن را راهی عالی برای شروع روزتان میکند. برای کسانی از شما که سعی می کنید مصرف شکر خود را محدود کنید.
این به همان اندازه با شکلات تلخ کار می کند. بهترین از همه، ساختن آن تقریباً بدون دردسر است. من دارم چند دکمه شکلات شیری را ذوب می کنم و چند ماده دیگر را به سادگی با هم مخلوط می کنم.
یک چیزی که مطمئنم برخی از شما می پرسید این است که چه مدت می توانید آن را ذخیره کنید. متأسفانه به خوبی در یخچال نگهداری نمی شود زیرا وقتی سرد می شود مانند گاناش سفت می شود.
در حالی که راه حل واضح این است که آن را در دمای اتاق بگذارید، این نیز به دلیل خطر کلستریدیوم بوتولینوم که می تواند در شرایط بی هوازی مانند در کره آجیل رشد کند، ایده خوبی نیست.
مسئله این است که این مواد به قدری خوشمزه است که بعید به نظر میرسد که باقیماندههای آن زیاد باشد، و چون درست کردن آن بسیار آسان است، میتوانید دفعه بعد که هوس کردید بیشتر درست کنید.
این پوسته شکلاتی کنجدی با لایهای از کنجد شکننده، شیرین و ترد و یک لایه شکلات تلخ غنی با طعم تاهینی خامهای، بهترین دسر یا میانوعده سبک است.
این به طور طبیعی گیاهی است، به راحتی درست می شود، برای تعطیلات یا مناسبت های خاص مناسب است، و خیلی شیرین نیست!