خوردن سرکه کوچک برای خانم ها موجب مرگ زود هنگام می شود

اگرچه سرکه کوچک سفید به طور کلی بی خطر است اما مصرف بیش از حد آن می تواند مضر باشد.

مصرف بیش از حد سرکه ممکن است علائم بیماری های التهابی در قسمت فوقانی دستگاه گوارش (GI) مانند سوزش سر دل یا سوء هاضمه را تشدید کند.

مصرف زیاد غذاهای اسیدی مانند سرکه می تواند به تخریب مینای دندان کمک کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که سرکه سفید ممکن است نسبت به سایر انواع سرکه به دندان های شما آسیب برساند.

علاوه بر این برخی از تحقیقات نشان می‌دهند که وقتی برخی از داروهای قند خون و قلب با سرکه مکمل می‌شوند، ممکن است اثرات نامطلوبی ایجاد شود. اینها ممکن است شامل قند خون پایین یا سطوح پایین پتاسیم باشد.

همیشه قبل از ایجاد هر گونه تغییر شدید در رژیم غذایی یا رژیم مکمل خود با پزشک خود مشورت کنید.

سرکه سفید معمولاً از 4-7٪ اسید استیک و 93-96٪ آب تشکیل شده است.

سرکه

می توان از آن برای پخت و پز، پخت، تمیز کردن و کنترل علف های هرز استفاده کرد و ممکن است به کاهش وزن و کاهش قند و کلسترول خون کمک کند.

مصرف در حد اعتدال بی خطر است اما در مقادیر بیش از حد یا در کنار برخی داروها می تواند خطرناک باشد. اگر یک بطری سرکه سفید را در انباری خود نگه دارید، به احتمال زیاد به روش‌های متعددی مفید خواهد بود.

سرکه نارگیل یک غذای اصلی در غذاهای جنوب شرقی آسیا و هند است که به سرعت در حال محبوبیت در غرب است.

از شیره گل های درختان نارگیل تهیه می شود. این شیره به مدت 8 تا 12 ماه تخمیر می شود و به طور طبیعی به سرکه تبدیل می شود.

سرکه نارگیل ظاهری کدر، سفید و طعم ملایم‌تری نسبت به سرکه سیب دارد. می تواند طعم شیرینی را به سس های سالاد، مارینادها، سوپ ها و غذاهای گرم اضافه کند.

ادعا می شود که دارای طیف وسیعی از مزایای سلامتی از جمله کاهش وزن، بهبود هضم، سیستم ایمنی قوی تر و قلب سالم تر است. با این حال همه مزایا توسط تحقیقات پشتیبانی نمی شوند.