انار میوه جا افتاده درختچه ای است که به ویژه در غرب آسیا و در منطقه اطراف دریای مدیترانه و همچنین سایر نقاط جهان از جمله آمریکا که آب و هوا برای آن مناسب است، کشت می شود.
رشد درختچه به طور معمول تا 5 متر رشد می کند، اما در برخی موارد، ممکن است انار پخته به مورفولوژی درختی به ارتفاع 10 متر برسد، به جز ارقام کوتوله که تا 1-2 متر رشد می کنند.
آب و هوای مدیترانه ای (با زمستان های معتدل در معرض نور خورشید و تابستان های خشک) برای رشد انار ایده آل به نظر می رسد.
بیشتر واریتهها برگریز هستند، اگرچه گزارشهایی انگشتر نامزدی از انارهای همیشه سبز و مشروط برگریز بسته به ارتفاع و دمای منطقه گزارش شده است. این میوه به عنوان توت گوشتی طبقه بندی می شود.
شکل آن تقریباً گرد و به قطر تا 10 سانتی متر است و در قسمت بالایی آن یک کاسه گل تاجی شکل وجود دارد.
در داخل اگزوکارپ چرمی یک مزوکارپ گوشتی وجود دارد که در اتاقک هایی که توسط غشاء از هم جدا شده اند سازماندهی شده است.
آریل ها حاوی بخش خوراکی میوه انگشتر دخترانه هستند.
اگزوکارپ، یعنی پوست انار، حدود 50 درصد کل میوه را تشکیل می دهد، در حالی که بخش خوراکی آن از 10 درصد دانه و 40 درصد آرل تشکیل شده است.
انار کامل و آب آن دارای رنگی شدید است که ترکیبات فعال زیستی اندازه لباس بافتنی نوزاد منتخب به ویژه آنتوسیانین ها مسئول آن هستند.
بنابراین، تنوع رنگ در بین ارقام مختلف عمدتاً به دلیل غلظت متفاوت این ترکیبات است.
دامنه بررسی کنونی اشاره به کاربردهای انار در صنایع غذایی در خصوص ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ماندگاری محصول است.
علاوه بر این، تلاشی برای ارائه پتانسیل انار در برابر تعدادی از بیماری ها از طریق مطالعات in vitro و in vivo وجود دارد.
- منابع:
- تبلیغات: